Kup-komentarze.pl

1.3
Rated 1.3 out of 5
Daj się poznać! Na kup-komentarze.pl znajdziesz opinie Google, lajki Facebook, like Instagram, obserwacje YT, opinie Znany Lekarz. Skontaktuj się z nami!

Opinie o Kup-komentarze.pl

Przeczytaj opinie klientów o Kup-komentarze.pl. Jesteś klientem sklepu? Podziel się doświadczeniami na forum!

1.3
Rated 1.3 out of 5
1.3 na 5 gwiazdek (na podstawie 21 recenzji)
Doskonała5%
Dobra0%
Średnia0%
Słaba9%
Bardzo słaba86%
Avatar for S.D.
S.D.
Rated 1 out of 5
4 sierpnia 2022

Pozew zbiorowy

Wszystkich, którzy zostali oszukani przez kup-komentarze.pl, lepszeopinie.com prosimy o kontakt na email [email protected]

Avatar for Marek
Marek
Rated 1 out of 5
4 sierpnia 2022

Oszuści

Brak realizacji zamówienia. Usługa opłacona i nie wykonana. Zwykłe matactwo.

Avatar for Oszukana
Oszukana
Rated 1 out of 5
25 lipca 2022

Oszustwo

Usługa zapłacona, zero reakcji, odpowiedzi na maila. Sprawa zgłoszona na policję.

Avatar for michalski
michalski
Rated 5 out of 5
5 maja 2022

Bardzo dobra firma

bardzo dobra firma w pełni polecam

Avatar for Kasia
Kasia
Rated 1 out of 5
28 kwietnia 2022

Pomylili zamówienie

Zamiast obserwacji profilu dostałam polubienia posta. Bez żadnego wyjaśnienia ani uprzedzenia. Nie potrzebuję polubień posta, kupowałam zupełnie co innego. Niestety Państwo nie odpowiadają na moje maile.

Avatar for Maciej
Maciej
Rated 1 out of 5
27 kwietnia 2022

Pozew zbiorowy

Proszę wszystkich poszkodowanych o kontakt na [email protected] – sam tez zostałem oszukany. Chce zgłosić sprawę na policję ponieważ Pan Michalski musi odpowiedzieć za swoje czyny.

Avatar for Justynka
Justynka
Rated 1 out of 5
19 kwietnia 2022

Nie jestem zadowolona

Zgłosiłam reklamację, ponieważ nie jestem ani trochę zadowolona z efektów usługi. Odrzucili moją prośbę i nie mam obserwacji i pieniędzy. Brak słowa wyjaśnienia

Avatar for Igor
Igor
Rated 2 out of 5
1 kwietnia 2022

poniżej oczekiwań

Wysoka jakość nie jest żadną wysoką jakością. Oszukiwanie jest to i zdzieranie gdzie się tylko da z kasy. Te same konta co zwykła jakość czyli masa zagranicznych kont z indii najczesciej.

Avatar for Robert
Robert
Rated 1 out of 5
12 marca 2022

nic się nie dzieje!!

Niestety, od wpłacenia kwoty mija prawie miesiąc i kompletnie nic nie drgnęło na kanale. Uważam, że to oszuści i przestrzegam innych przed korzystaniem z ich usług.

Avatar for Michał
Michał
Rated 1 out of 5
7 marca 2022

NIE POLECAM

Nie polecam, nie wywiązują się z usług. Pieniądze zostały przelane, a usługa nie została wykonana

Avatar for Piotr
Piotr
Rated 1 out of 5
5 marca 2022

OSZUSTWO

O S Z U S T !!! Usługa nie wykonana, brak kontaktu mailowego, przez telefon zbywani, że już zaczynają działać etc. Firma działa pod szyldami kup-komentarze pl , dyskretne-opinie pl , lepszeopinie com i pewnie jeszcze innymi. Trzymać się z daleka od nich !

Avatar for Andrzej
Andrzej
Rated 1 out of 5
3 marca 2022

zwykli OSZUSCI

Jak dla mnie oszuści. Przez miesiąc nic nie zrobili. Nie odpisuje na wiadomosci. Strata kasy …

Avatar for Kamil
Kamil
Rated 1 out of 5
2 marca 2022

Kup-komentarze.pl to oszuści

Oszust. Usługa opłacona, niewykonana, oczywiście brak kontaktu, a wpłata nie zwrócona. Trzymać się z dala !

Avatar for Tomasz
Tomasz
Rated 1 out of 5
1 marca 2022

brak realizacji zamówienia

Faktura zapłacona – usługa nie wykonana. Oszust

Avatar for Bartosz
Bartosz
Rated 1 out of 5
26 lutego 2022

Oszukany

Uwaga Krzysztof Michalski to oszust. Zapłaciłem za usługę kilka miesięcy temu i brak wykonanej usługi jak i zero kontaktu.

Avatar for Marek
Marek
Rated 1 out of 5
19 lutego 2022

UWAGA NA OSZUSTA

Nie dajcie się nabrać, to zwykli oszuści. Czekam od tygodnia na realizację zamówienia i nic, zero kontaktu od momentu przytulenia pieniędzy. Omijać z daleka!

Avatar for Agnieszka
Agnieszka
Rated 1 out of 5
15 lutego 2022

Zamówienie opłacone w grudniu

Zamówienie złożone i opłacone 7.12 – od tego dnia nic się nie wydarzyło. Zero realizacji, zero kontaktu ze strony kup-komentarze.pl, brak odpowiedzi na maile. Nie polecam – na chwilę obecną wygląda, że firma przestała działać i ściąga tylko pieniądze.

Avatar for Natalia
Natalia
Rated 1 out of 5
15 lutego 2022

Dramat

Porażka i żenada! Dwa tygodnie bez żadnej reakcji, a teraz szlam w postaci fejkowych kont założonych kilkadziesiąt minut temu. Półnagie baby, fałszywe konta ruskie, konta bez żadnej aktywności. To się nazywa sprzedaż g… pod płaszczykiem dedykowanych usług!

Avatar for Paulina
Paulina
Rated 1 out of 5
13 lutego 2022

oszukują

Brak kontaktu, brak realizacji zamowienia, kup-komentarze.pl to zwykle OSZUSTWO – nie polecam, sprawa zgloszona.

Avatar for Wiktoria
Wiktoria
Rated 2 out of 5
11 lutego 2022

Nie otrzymałam niczego

Do dnia dzisiejszego nie zostało zrealizowane.

Avatar for Ewa
Ewa
Rated 1 out of 5
2 lutego 2022

nie odpowiadają na maile

Nie polecam! Usługa do tej pory nie została zrealizowana. Jakakolwiek próba kontaktu do nich na adres mailowy i na ich niby czacie została zignorowana. Zmydlili mi oczy, że zaraz się tym zajmą i wielka cisza. Poprosiłam o zwrot pieniędzy. Oczywiście zwrotu nie otrzymałam. Zwykli oszuści!!!

Kup-komentarze.pl - Adres

Adres i dane kontaktowe do firmy Kup-komentarze.pl.

BEST-REVIEW KRZYSZTOF MICHALSKI
NIP: 6972367228
Jana Kazimierza 88 64-100 Leszno
22 667 63 43
ZOBACZ NA MAPIE

Słowa kluczowe

Hasła, które są powiązane z Kup-komentarze.pl.